apr 06 2011

Het terras is geopend!

Gepubliceerd door op 16:00 onder Uncategorized

DSC00252

Nu we binnen aan de afronding begonnen zijn wordt het ook tijd om de buitenboel aan te pakken. Bas van der Windt was al begonnen om de uitrit vanuit de stal te bestraten. Inmiddels heeft hij ook het terras voor de boerderij aangelegd. We hebben hier nidaplast plaaten met grind laten leggen. Het ziet er gelijk al heel goed uit. We hebben het terras tijdens een gezellige lunch met iedereen die aan het werk was ingewijd. Het loopt goed, zit goed en ziet er zeker heel goed uit als ik het zelf mag zeggen. 

DSC00253

Inmiddels zijn Bas en Michel de bocht omgegaan om aan de weilandzijde van de boerderij te bestraten. Eerst heeft Michel nog een hoop ijsselstenen opgegraven. Onder het zand bleek de vloer van de karnmolen nog te liggen en omdat we voor de wagenschuur stenen te kort kwamen hebben we ze daar hergebruikt. Ze gaan echt heel erg hard vooral nu ze de hulp van de hele familie ingeroepen hebben. Zo hadden we zomaar drie generaties van der Windt aan het werk. En ze kunnen er wat van!

 

DSC00263

One response so far

1 Reactie to “Het terras is geopend!”

 1. Karin Dijkhuison 28 mei 2011 at 16:04

  He Annemiek,
  Heb vanavond je website zitten lezen van A tot Z over de grote verbouwing van de Hofwoning, geweldig en wat een werk! We komen het binnenkort echt eens in het echt bekijken als we weer in “het Westen” zijn. Ik krijg natuurlijk regelmatig updates van Ellen over jullie vorderingen, maar om het zo via de site te lezen en te volgens is nog leuker. Het ziet er prachtig uit allemaal.

  Veel liefs vanuit het Hoge Noorden

  Hink en Karin
  Esmee en Roy

Trackback URI | Comments RSS

Plaats een reactie