nov 10 2008

Ook dat nog!!!!

Gepubliceerd door op 15:07 onder Restauratie

De wat trouwere lezers onder ons zullen wel gedacht hebben. Het is wel erg stil aan het front. Dat is heel juist geconstateerd. Ook voor ons is het akelig stil. Een kleine 6 maanden geleden hebben we bij de gemeente Midden-Delfland een monumentenvergunning aangevraagd. Deze aanvraag zou snel behandeld worden????? Menig beleidsmaker is inmiddels op bezoek geweeest. De locale monumentencommissie heeft een positief advies afgegeven op onze plannen. De rijksdienst was echter wat minder enthousiast. Het College van B & W moet nu een besluit nemen. Maar het is nu alweer maanden oorverdovend stil. En wij maar wachten.

Ondertussen zijn kleine schimmelplekken grote plekken geworden, en blijkt het dak van het zomerhuis ook niet waterdicht. Al het nieuwgelegde laminaat hebben we er als gevolg van een lekage weer vrolijk uit kunnen slopen waardoor slapen op de boerderij inmiddels ook geen optie meer is. Wij vinden het allemaal reuze jammer omdat juist de alleroudste gebinten op dit moment dag en nacht in de regen staan en straks dus op geen enkele manier meer te redden zijn.

Maar goed het zal allemaal wel nodig zijn. Vooruitlopend op de monumentenvergunning hebben we inmiddels ook alvast een bouwvergunning aangevraagd zodat die direct aansluitend behandeld kan worden.  En tot die tijd kunnen wij dus niets en blijft het oorverdovend STIL!!!! 

One response so far

1 Reactie to “Ook dat nog!!!!”

 1. Zuster Avitaon 21 jan 2009 at 03:46

  Beste Annemiek, Chris, Carmen en Babette,

  Wat een gedoe met die overheid van Delftland. Daar had pa het vroeger ook wel eens mee te doen, dan wel op een andere manier.
  Jullie hebben wel een hele onderneming op de hals gehaald natuurlijk, maar Keulen en Aken zijn ook niet in één dag gebouwd. Ik blijf jullie op de voet volgen.

  Veel succes
  Zuster Avita

Trackback URI | Comments RSS

Plaats een reactie