mrt 22 2011

Sorry, sorry, sorry!!!

Gepubliceerd door op 07:29 onder Uncategorized

Tijdens de restauratie van onze boerderij maak ik, niet vaak genoeg maar toch regelmatig foto’s. Zo komt iedereen een keer voor de lens. Toen ik vandaag op de boerderij was werd ik “bestraffend” toegesproken door André, Ron en Nico. Ik heb jullie wel verteld over, en foto’s laten zien  van, de gehoute plafonds en andere prachtige schilderstukken. Maar zij waren nog niet aan bod gekomen. Ik kon het bijna niet geloven maar ze hebben helemaal gelijk!  Dat is dus even een hele slechte beurt van mij.

En dat terwijl ze al maanden  werkelijk prachtig werk afleveren. De plafonds ik de woonkamer, het kantoor van Chris de kozijnen, de boenhoek en het zomerhuis Het ziet er allemaal even prachtig uit. Dat wil ik natuurlijk wel even met jullie delen. En ik wil jullie dan ook graag aan het voorstellen. 

Roel schildert de deur.

Niko in de bedstede

Schilder André

Aan Ron, André en Nico.

(Kunnen jullie mij nu vergeven?)

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Plaats een reactie